Kosten voor een website laten maken

website laten maken kosten

Wil je een website laten maken en ben je benieuwd wat de kosten zijn? Begrijpelijk! Als je even Googled kom je zoveel verschillende prijzen tegen en zie je op het eerste gezicht geen verschil tussen de verschillende websites. Waar komen deze verschillen vandaan?

Website laten maken, de opties

Voor een website laten maken heb je verschillende opties en deze opties zijn van invloed op de prijs. Je kan een online website builder zoals Jouwweb gebruiken en hiermee kun je heel makkelijk en voor een lage prijs een website maken. Het vereist dus wel eigen werk.

Een andere optie is om een WordPress website te maken. WordPress is een makkelijk systeem om een website in te laten maken. Als je even rondkijkt zie je al snel verschillende aanbieders die een WordPress website voor je kunnen maken. Kies je voor een kant en klaar concept dan kun je voor een laag bedrag een website laten maken. Kies je voor maatwerk dan zullen de kosten een stuk hoger uitvallen.

Een andere optie is om een op maat gemaakte website te laten bouwen. Maar zoals met alles is een op maat gemaakte website veel duurder dan een een website die op basis van bijvoorbeeld WordPress gemaakt is. Een ander nadeel kan zijn dat je aan de leverancier vastzit en niet makkelijk kan switchen naar een andere leverancier.

Website laten maken, waar kies jij voor?

Het type website dat je wil laten maken bepaalt voor een groot gedeelte de prijs van de website. Denk van te voren goed na wat je wil. Een online visitekaartje is een stuk makkelijker te maken en daarom goedkoper dan een marketing website.

Een website laten maken in Amsterdam is een optie als je op zoek bent naar een betrouwbare webbouwer en je een lage prijs wil betalen. Kijk op de website voor meer informatie.